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Agreement, Augusta Acquisition
Corporation, a wholly owned subsidiary
of AEP, intend to merge with and into
CSW (““Merger’’) on the closing date.
Under the Merger Agreement, among
other things, AEP and CSW have each
agreed to hold meetings of their
shareholders to obtain the shareholder
approvals required to effect the Merger.

AEP proposes to solicit proxies from
its common shareholders to approve
various matters in connection with the
Merger at the annual AEP shareholders
meeting, scheduled in late May 1998.
The AEP shareholders will be asked to
consider and approve a proposed
amendment (“‘Proposed Amendment”’)
to AEP’s restated certificate of
incorporation to increase the number of
authorized shares of AEP common
stock, provided that the total votes cast
on the proposal represent a majority of
the outstanding shares of AEP common
stock, and the issuance of shares of AEP
common stock. The Proposed
Amendment will be effected, if
approved by AEP’s shareholders,
regardless of whether the Merger is
consummated. AEP states that the
additional authorized shares of AEP
common stock will enable it to respond
to future business needs and
opportunities. Specifically, shares of
AEP common stock would be available
for issuances in connection with
possible investment opportunities,
acquisitions of assets and other
companies, or for other corporate
purposes. Accordingly, AEP requests
that an order authorizing the solicitation
of proxies be issued as soon as
practicable under rule 62(d).

CSW proposes to solicit proxies to
approve the Merger by the affirmative
vote of the holders of a majority of the
outstanding shares of CSW common
stock at the annual CSW shareholders
meeting, scheduled in late May 1998.
Accordingly, CSW requests that an
order authorizing the solicitation of
proxies be issued as soon as practicable
under rule 62(d).

At a later date, AEP and CSW plan to
file an application-declaration with this
Commission requesting authority to
consummate the Merger and related
transactions including, but not limited
to, the issuance of AEP common stock.

It appears to the Commission that
AEP and CSW'’s joint declaration
regarding the proposed solicitation of
proxies should be permitted to become
effective immediately.

It is ordered, under rule 62 under the
Act, that the joint declaration regarding
the proposed solicitation of proxies can
become effective immediately, subject to
the terms and conditions contained in
rule 24 under the Act.

For the Commission, by the Division of
Investment Management, under delegated
authority.

Margaret H. McFarland,

Deputy Secretary.

[FR Doc. 98-10653 Filed 4-21-98; 8:45 am]
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l. Introduction

On February 18, 1998, the Chicago
Stock Exchange, Inc. (““CHX" or
“Exchange”) filed with the Securities
and Exchange Commission
(““Commission” or ““SEC”), pursuant to
Section 19(b)(1) of the Securities
Exchange Act of 1934 (“‘Act”),t and
Rule 19b—4 thereunder,? a proposal to
require certain off-floor CHX members
to successfully complete the Series 7
examination.3 The proposed rule change
and Amendment No. 14 to the proposal
were published for comment in the
Federal Register on March 11, 1998.5
No comments were received regarding
the proposal. This order approves the
proposed rule change, as amended.

11. Description of the Proposal

CHX Rule 3, “Training and
Examination of Registrants,”” of Article
VI, “Restrictions and Requirements,”
currently authorizes the CHX to
establish examination requirements in
connection with the registration of
partners, officers, options principals,
branch office managers, and registered
representatives of members. Pursuant to
CHX Article VI, Rule 3, the CHX has
adopted examination requirements for
various persons on the CHX floor,
including floor brokers, market makers,

115 U.S.C. 78s(b)(1).

217 CFR 240.19b-4.

3The Series 7 examination is a qualification
examination for persons seeking registration as
general securities representatives.

4 See Letter from Joseph M. Klauke, Foley &
Lardner, to Yvonne Fraticelli, Division of Market
Regulation (“‘Division”), Commission, dated March
3, 1993 (“Amendment No. 1”). In Amendment No.
1, the CHX corrected a legal reference in the CHX'’s
discussion of the statutory basis for the proposed
rule change. Specifically, Amendment No. 1
replaces a reference to Section 6(c)(3)(8) of the Act
with a reference to Section 6(c)(3)(B) of the Act.

5 See Securities Exchange Act Release No. 39721
(March 4, 1998).

and co-specialists. However, the CHX
has no examination requirement for
persons who conduct trading activities
off the CHX floor. The CHX proposes to
add examination requirements for off-
floor securities traders and certain other
associated persons of members who are
not covered by the CHX’s current
examination requirements.

Specifically, the CHX proposes to
adopt Interpretation and Policy .02 to
CHX Article VI, Rule 3, which will
require associated persons of members
for which the CHX is the Designated
Examining Authority (“DEA”) who
execute, make trading decisions with
respect to, or otherwise engage in
proprietary or agency trading of
equities, preferred securities or
convertible debt securities to
successfully complete the Series 7
Examination.” Interpretation and Policy
.02 will not apply to any associated
person who is subject to the
examination requirements of
Interpretation and Policy .01 because he
or she is physically located on the CHX
floor.

The CHX’s proposal also revises the
text of CHX Article VI, Rule 3, to
provide that the CHX may require that
associated persons of members must
successfully complete a training course
or examination, or both, in connection
with registration.

According to the CHX, the proposal
will bring the CHX’s examination
requirements in line with those of the
major securities exchanges and enhance
the consistency of examination
requirements across the exchanges.

The CHX will phase in the new
examination requirement over a six-
month period. Specifically, the CHX
will require associated persons who
currently are covered by Interpretation
and Policy .02 to register to take the
Series 7 examination within 30 days of
the Exchange’s publication in a Notice
to Members of the order approving the
effectiveness of the new examination
requirement.8 Persons covered by

6See CHX Article VI, Rule 3, Interpretation and
Policy .01.

7The proposal is limited to associated persons of
members for which the CHX is the DEA because
associated persons of members with a DEA other
than the CHX already are subject to the examination
requirements of the self-regulatory organization
(““SRO’’) which is the DEA for the member firm.
Telephone conversation between Patricia Levy,
General Counsel, CHX, and Yvonne Fraticelli,
Attorney, Office of Market Supervision (*“OMS”),
Division, Commission, on February 25, 1998.

8 Associated persons covered by Interpretation
and Policy .02 who fail to register to take the Series
7 examination within 30 days of the CHX’s Notice
to Members must cease doing business. Telephone
conversation between Patricia Levy, General
Counsel, CHX, and Yvonne Fraticelli, Attorney,
OMS, Division, Commission, on April 14, 1998.
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Interpretation and Policy .02, who must
promptly notify the Exchange that they
have registered to take the Series 7
examination, will have six months from
the date of the CHX’s Notice to Members
to pass the Series 7 examination.
Persons covered by Interpretation and
Policy .02 who become associated with
members after the CHX publishes notice
of the examination requirement in a
Notice to Members must successfully
complete the Series 7 examination
before conducting securities trading
activities for which an examination is
required under the Interpretation and
Policy .02.

I11. Discussion

The Commission finds that the
proposed rule change is consistent with
the requirements of the Act and the
rules and regulations thereunder
applicable to a national securities
exchange. Specifically, the Commission
finds that the proposal is consistent
with the requirements of Sections
15(b)(7), 6(b)(5), and 6(c)(3)(B) of the
Act.9 Section 15(b)(7) states that a
registered broker or dealer may not
effect any transaction in, or induce the
purchase or sale of, any security unless
the broker or dealer meets certain
standards of operational capability and
all those associated with the broker or
dealer meet certain standards of
training, experience, competence, and
such other qualifications as the
Commission finds necessary or
appropriate in the public interest or for
the protection of investors. Section
6(b)(5) requires, among other things,
that the rules of an exchange be
designed to promote just and equitable
principles of trade, to remove
impediments to and perfect the
mechanism of a free and open market
and a national market system, and, in
general, to protect investors and the
public interest.10 Section 6(c)(3)(B)
provides that a national securities
exchange may examine and verify the
qualifications of an applicant to become
a person associated with a member in
accordance with procedures established
by the rules of the exchange, and require
any person associated with a member,
or any class of such persons, to be
registered with the exchange in
accordance with procedures so
established.

Interpretation and Policy .02 will
require off-floor associated persons of
members for which the CHX is the DEA
who execute, make trading decisions
with respect to, or otherwise engage in

915 U.S.C. 780(b)(7), 78f(b)(5), and 78f(c)(3)(B)
(1988).
1015 U.S.C. 78f(b)(5).

proprietary or agency trading of
equities, preferred securities, or
convertible debt securities to
successfully complete the Series 7
examination. The CHX’s rules currently
contain no examination requirement for
persons covered by Interpretation and
Policy .02. Interpretation and Policy .02
is designed to eliminate this gap in
examination requirements and to make
the CHX’s examination requirements
more consistent with the examination
requirements of the other SROs.

The Commission believes that it is
appropriate for the CHX to establish an
examination requirement for associated
persons covered by Interpretation and
Policy .02. Specifically, the Commission
believes that the CHX’s proposal will
help to ensure that only those associated
persons covered by Interpretation and
Policy .02 who have an understanding
of the Act, will be able to solicit,
purchase or sell securities for the
accounts of customers. The Commission
recognizes the importance to investors
of efforts by the SROs to ensure that
associated persons have appropriate
levels of knowledge and expertise
regarding applicable laws and
regulations. By helping to establish this
level of knowledge, the Commission
believes that the CHX’s proposal will
help associated persons covered by
Interpretation and Policy .02 carry out
their responsibilities under the federal
securities laws.

In addition, the Commission believes
that it is reasonable and consistent with
Section 6(c)(3)(B) of the Act for the CHX
to amend CHX Article VI, Rule 3 to state
that the CHX may establish examination
requirements for members and
associated persons.

IV. Conclusion

It is therefore ordered, pursuant to
Section 19(b)(2) of the Act,!! that the
proposed rule change (File No. SR—
CHX-98-04), as amended, is approved.

For the Commission, by the Division of
Market Regulation, pursuant to delegated
authority.12
Margaret H. McFarland,

Deputy Secretary.
[FR Doc. 98-10606 Filed 4-21-98; 8:45 am]
BILLING CODE 8010-01-M

1115 U.S.C. 785(b)(2).
1217 CFR 200.30-3(a)(12).
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Pursuant to Section 19(b)(1) of the
Securities Exchange Act of 1934
(““Act”),! notice is hereby given that on
February 9, 1998, the Midwest Clearing
Corporation (‘‘MCC”’) and the Midwest
Securities Trust Company (MSTC) filed
with the Securities and Exchange
Commission (““Commission”) and on
February 25, 1998, amended the
proposed rule changes, as described in
Items I, Il, and Il below, which items
have been prepared primarily by MCC
and MSTC. The Commission is
publishing this notice to solicit
comments on the proposed rule changes
from interested persons.

I. Self-Regulatory Organization’s
Statement of the Terms of Substance of
the Proposed Rule Changes

The proposed rule changes will
amend MCC’s and MSTC'’s by-laws
relating to the structure and
composition of their board of directors.

I1. Self-Regulatory Organization’s
Statement of the Purpose of, and
Statutory Basis for, the Proposed Rule
Changes

In their filing with the Commission,
MCC and MSTC included statements
concerning the purpose of and basis for
the proposed rule changes and
discussed any comments they received
on the proposed rule changes. The text
of these statements may be examined at
the places specified in Item IV below.
MCC and MSTC have prepared
summaries, set forth in sections (A), (B),
and (C) below, of the most significant
aspects of such statements.2

(A) Self-Regulatory Organization’s
Statement of the Purpose of, and
Statutory Basis for, the Proposed Rule
Changes

The proposed rule changes will
amend MCC’s and MSTC's by-laws in
order to reflect the cessation of their
securities clearing and depository

115 U.S.C. 78s(b)(1).
2The Commission has modified parts of these
statements.
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